Kledingcontainers in Zuid-Holland

Zoek containers in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Vlaardingen, en meer

Kleding op een bed

Als u van plan bent uw oude kleding die u niet meer draagt weg te doen, kunt u deze het beste aan een plaatselijke liefdadigheidsinstelling schenken in plaats van ze weg te gooien. Gelukkig voor u zijn er in Zuid-Holland veel goede doelen die containers met gebruikte kleding klaar hebben staan voor uw donaties.

Meestal schenken zij de kleding aan de mensen in de gemeenschap die deze het hardst nodig hebben of verkopen zij de kleding in een van hun tweedehandswinkels. Het geld dat met de verkoop wordt verdiend, gaat terug naar de organisatie en wordt gebruikt om hun andere activiteiten te ondersteunen.

Overal in Zuid-Holland, zoals in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Vlaardingen, etc. kunt u uw kleding inleveren.

Sjaals, handschoenen, shirts, broeken, sokken, jassen, koud-weer kleding en jurken zijn enkele van de items die vaak worden geaccepteerd in de vele kledingcontainers in Zuid-Holland. Als u kledingstukken hebt die niet in de lijst staan of als u gewoon niet zeker weet of ze uw artikelen kunnen accepteren, kijk dan op hun website of bel ze even op om het te controleren.

Als je je zorgen maakt over het soort doelen dat je met je kledingdonaties steunt, kun je de kledingcontainer waaraan je doneert kiezen op basis van het goede doel dat de container beheert. U kunt erachter komen wat voor soort doelen het goede doel steunt door hun website te bezoeken of hen op te bellen.

Kleding die niet in goede staat is, bijvoorbeeld als ze erg oud is of als er gaten in zitten, moet je niet doneren aan een container voor gebruikte kleding. Gooi ze in plaats daarvan rechtstreeks in de vuilnisbak. De liefdadigheidsinstelling zelf kan ze namelijk niet gebruiken en het kost tijd en geld om ze op de juiste manier weg te gooien.

U kunt de dichtstbijzijnde afvalbak voor gebruikte kleding vinden door uw adres in te voeren op de kaart hieronder. U kunt ook hieronder naar beneden scrollen voor een overzicht van alle plaatsen in Zuid-Holland waar u uw kleding kunt inleveren. U zult zien dat we dezelfde methode hebben voor mensen die ook alle kledingcontainers in Noord-Holland willen vinden.

Als u meer plaatsen kent waar u uw kleding in een container kunt deponeren, laat het ons dan weten zodat we ze kunnen toevoegen.

Stapel oude kleren voor het goede doel

Lijst van kledingcontainers in Zuid-Holland

Nederlands grootste lijst van plaatsen om je kleding te doneren