Kledingcontainers in Drenthe

Zoek containers in Emmen, Assen, Hoogeveen, Coevorden, en meer

Enkele kledingstukken om te recycleren

Uw kleding doneren aan een lokale kledingcontainer in Drenthe is een veel betere manier om van een deel van de dingen af te komen die u niet meer draagt. De liefdadigheidsinstellingen waaraan u uw kleding doneert, kunnen deze namelijk aan de meest behoeftigen geven of verkopen en het geld gebruiken voor hun andere activiteiten.

Overal in de regio vindt u kledingcontainers in steden als Emmen, Assen, Hoogeveen, Coevorden, en ook in veel andere kleinere plaatsen.

Elke donatieplaats accepteert verschillende soorten kleding. Maar de meest voorkomende soorten die door bijna alle kledingvuilnisbakken worden geaccepteerd zijn broeken, jeans, shirts, jassen, schoenen, sokken, mutsen, sjaals, handschoenen en andere veelgebruikte kleding. Als u iets anders heeft dan het bovenstaande, kunt u het beste even bellen met het goede doel om te zien of zij uw donaties kunnen accepteren.

Enkele van de organisaties die u wellicht herkent zijn het Rode Kruis en meer. Als u liever een lokale organisatie steunt die uw donaties in de regio houdt, zijn er ook veel.

Zorg ervoor dat alles wat je van plan bent te doneren in goede staat is. Als dat niet het geval is, kun je het beter in de prullenbak gooien, want het is onwaarschijnlijk dat de liefdadigheidsinstelling het kan gebruiken. Dit zijn dezelfde problemen die veel van de kledingcontainers in Amsterdam hebben.

Om de dichtstbijzijnde kledingcontainer te vinden, hoeft u alleen maar uw locatie op de kaart in te voeren of door de lijst hieronder te scrollen om ze allemaal te zien.

Tot slot, als u een andere container kent die kleding doneert in Drenthe en die niet in deze lijst voorkomt, laat het ons dan weten zodat we hem kunnen toevoegen.

Dank u wel en veel plezier met doneren!

Een kleed met een lazo

Lijst van kledingcontainers in Drenthe

Nederlands grootste lijst van plaatsen om je kleding te doneren